Om

Sitens har sitt ursprung i det arbete som Peder Gerdin gjorde i början av 2000-talet, när han upptäckte hur illa det var ställt med många pingisskolor:

  • Unga outbildade ledare som försökte göra sitt bästa under dåliga omständigheter
  • För stora grupper där det fanns exempel på 25 barn på en ung outbildad ledare. Finns ingen chans att lära sig pingis då.
  • För många spelare per bord vilket ger mycket väntan
  • För stor bredd i ålder och färdigheter
  • Ingen kursplan/organisation/plan för hur verksamheten skulle bedrivas
  • Undermåliga rack

I och med att denna site har sett dagens ljus så har ( augusti 2007) Steg-III tränarna Johan Andersson och Fredrik Törnvall tagit över och vidareutvecklat konceptet.

Johan Andersson

Steg-III utbildad i augusti 2007 och har många års erfarenhet som tränare o spelare. Var aktiv både som spelare, tränare och styrelseledamot i bordtennissektionen hos Mariedal. Är även anlitad som gästtränare hos andra klubbar på lov och helger när han har tid, men studerar numera i Lund till civilingenjör. Är även utbildad distriktsdomare och har bl a dömt SM. Maila Johan genom att klicka här.

Fredrik Törnvall

Steg III utbildad i augusti 2007 som Sveriges yngsta Steg-III-utbildade tränare någonsin. Har trots sin ålder lång erfarenhet som tränare i tre olika föreningar. Har gått på bordtennisgymnasiet i Borås och tränat i många år med europamästarna Mattias Översjö och Hampus Söderlund i bl a Byttorp och Mariedals elitgrupp. Har 2 SM-guld och 1 SM-silver i lag samt ett antal DM-tecken.  Är även utbildad distriktsdomare och har dömt bl a SM och div 1-matcher. Har varit tränare i Mariedal. Maila Fredrik genom att klicka här.

Vill du hjälpa till med siten och vårt koncept?

Maila Johan, vi är tacksamma för alla idéer, förslag och hjälp som gör siten och dess budskap bättre. Förutom äran att få en presentation här, så belönas du med en förnamnet@pingisskolor.com adress.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.